• English
  • Deutsch
  • Русский
  • English
  • Deutsch
  • Русский

Ipari ragasztók, ragasztószalagok, műszaki habok, microfiber

Ipari ragasztók, előkezelő anyagok

Vízbázisú és oldószeres ragasztók széles választékát kínáljuk különböző iparágak számára, pl. cipő- és bőripar, bútoripar, építőipar, faipar, stb.

2016 -ban az INSOCO kizárólagos forgalmazójaként kezdtük el a ragasztók értékesítését. Az általunk képviselt spanyol gyártó cég több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik az ipari ragasztók gyártásában.

Partnereink technikusszolgáltatásunknak köszönhetően rugalmas, egyedi termékre szabott megoldásainkat is élvezhetik.

Ipari ragasztószalagok – tesa termékek

A tesa öntapadó termékek optimalizálják a termelési folyamatokat és javítják a végtermékek minőségét, ezért a tesa ragasztószalagjait az ipar számos területén sikeresen használják partnereink. A kétoldalas szalagok innovatív és gazdaságos rögzítési, szerelési és illesztési módszereket kínálnak.

Bőr-, bőrdíszmű és cipőipar, építőipar, autóipar, elektronika és egyéb iparágak

A tesa kétoldalas ragasztószalagok használatával tiszta, gyors és tartós eredmények érhetők el, amelyeket számos gyártó elismer a bőrgyártásban, a bőráruk és a lábbelik gyártása során is.

Az építőiparban, szőnyegragasztásra is használhatók, a felhasználásnak megfelelően akár kézzel téphető, nyom nélkül visszaszedhető vagy vissza nem szedhető, extra erősen tapadó kivitelben is.

Az autó-, és elektronikai iparban a linerrel (szilikonozott védőpapírral) ellátott kétoldalas tesa ragasztószalagok maximális tapadást biztosítanak, így az ipar több területén is használhatóak.

A tesa termékek széles választékát kínáljuk a bőr-, cipőipar és ortopédiai ágazatok számára, például 4965, 4964, 4651, 4970, 4863, 4914, 4541, 51570, 4432, 4319, stb.

Műszaki habok

PE (polietilén) habok
Kiváló minőségű habanyagokat kínálunk, különböző felhasználási területekre, az ortopédiától kezdve a bútoriparon, az autóiparon, az elektronikai ágazaton át, egészen a legkülönfélébb speciális alkalmazásokig.

EVA (etil-vinil-acetát)
Az EVA hab könnyű, kiváló mechanikai és fizikai tulajdonságokkal rendelkezik, könnyen vágható, formázható. Különböző sűrűségű és méretű EVA blokkokat és táblákat kínálunk.

Műszaki hab üzletágunk kérésre egyedi igényeket, különleges színeket is megvalósít. 

Microfiber

Kínálatunkban megtalálható a microfiber anyag, amely hasonló területeken alkalmazható, mint a valódi bőr.

Javasoljuk használatát az autóiparban kárpitként, valamint a bútoriparban;

kényelmi és divatcipők gyártásához bélés- és felsőbőrként.

A microfiber egy jó választás az ortopéd (komfort) cipők bélelésére.
Az abszorbens microfiber (mikroszálas) bélés lélegzik és nagy vízfelvevő képességgel bír. A lábat szárazon tartja, miközben kényelmet is nyújt.