• English
  • Deutsch
  • Русский
  • English
  • Deutsch
  • Русский

Dun & Bradstreet AAA tanúsítvány

A LA-IMPEX Kft. 2023-ban is a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.

Cégünk a  Dun & Bradstreet AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg 2023. szeptemberében, amely azt jelzi, hogy velünk történő üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony, cégünk részéről az együttműködés pénzügyi háttere biztosított. Megtiszteltetés számunkra, hogy a Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján 2019. szeptembere óta folyamatosan a legjobbak között szerepelhetünk.

Inter-Schuh-Service ISS 2023 kiállítás

2023. június 10-11., Wiesbaden

Kiállítóként vettünk részt a 2023-as Német Cipésznapokhoz kapcsolódóan megrendezett Inter-Schuh-Service ISS 2023 nemzetközi cipész szakkiállításon 2023. június 10-én és 11-én a RheinMain CongressCenterben (RMCC) Wiesbadenben, Németországban. Az eseményt a Német Cipőkészítők Központi Szövetsége (ZDS) és a Wiesbaden Congress & Marketing GmbH szervezte.

Örömmel mutattuk be termékpalettánkat és szolgáltatásainkat a német cipőgyártó és javító közönség számára. Nagyszerű volt találkozni a meglévő és potenciális ügyfeleinkkel.

Moldáv - Magyar Üzleti Fórum Kisinyovban

2020. március 12., Kisinyov

A kormányfőt kísérő üzletember delegáció tagjaként cégünk, a LA-IMPEX Kft. ügyvezető-tulajdonosa Lamoga János – aki egyben a Magyar Szőrme- és Bőripari Szövetség elnöke is – Kisinyovba utazott, hogy részt vegyen a Moldáv – Magyar Üzleti Fórumon.

Orbán Viktor miniszterelnök és Ion Chicu moldovai kormányfő a szorosabb gazdasági kapcsolatok kiépítésében állapodtak meg. Az egész Európai Uniónak érdeke, hogy stratégiai partnerségeket alakítson ki a keleti határain fekvő országokkal, így Moldovával is – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Kisinyovban. Továbbá hozzátette, hogy ki akarják terjeszteni az együttműködést a mezőgazdaság területére is, valamint a moldáv–magyar vegyesvállalatok, illetve a kölcsönös gazdasági aktivitás elősegítése érdekében egy százmillió USA dolláros hitelkeretet nyitnak meg. A fórumon Lamoga János személyesen tájékoztatta a miniszterelnök urat a magyar szőrme- és bőripar helyzetéről, valamint az ágazatot érintő kérdésekről.

Bisnode tanúsítvány

A LA-IMPEX Kft. a Bisnode AA (dupla A) tanúsítványát kapta meg 2019. szeptemberében, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony, cégünk részéről az együttműködés pénzügyi háttere biztosított.

Büszkék vagyunk arra, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk.

Cégünk megalakulása óta folyamatosan fontos szempontként tekintünk az üzleti stabilitás megteremtésére, hogy partnereink a legnagyobb pénzügyi biztonságban érezhessék magukat a közös munka során. Úgy véljük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink felé tovább fokozzuk azt az üzleti bizalmat, amely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban.

ÁTKÖLTÖZTÜNK!

Véget ért az új irodaház-építési projektünk

2015. október 1.

Örömmel tudatjuk kedves partnereinkkel, hogy elkészült az új szentendrei irodaházunk, melybe át is költöztünk.
2015. október 1-től az új címen találnak meg bennünket:
2000 Szentendre, Dózsa György út 47.

A megújult környezetben továbbra is szeretettel várjuk Önöket!

ASTANA

Kazah - Magyar Üzleti Fórum

2015. április 1.

A kormányfőt kísérő üzletember delegáció tagjaként Lamoga János, a Magyar Szőrmeipari Szövetség elnöke és egyben a LA-IMPEX Kft. ügyvezetője is Asztanába utazott, hogy részt vegyen a Kazah – Magyar Üzleti Fórumon.

Kitűnő a politikai együttműködés Magyarország és Kazahsztán között, és ez jó alapot biztosít a két ország közötti gazdasági kapcsolatépítéshez – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Asztanában, a kazah-magyar üzleti fórumon. Kiemelte: Kazahsztán fontos kereskedelmi partnere Magyarországnak, de még nagyon sok lehetőség kínálkozik a gazdasági kapcsolatok erősítésére.

A fórumon – Orbán Viktor miniszterelnök és a kazah kormányfő, Karim Maszimov jelenlétében – a hazai szőrmeszektort is kiemelten érintő Együttműködési Megállapodás aláírására is sor került. A Magyar Szőrmeipari Szövetség és a Kazah Szőrmekereskedelmi és Iparszövetség által aláírt megállapodás célja a szőrmeszektorban tevékenykedő magyar és a kazah vállalatok közötti együttműködés elősegítése.

Szöul

Dél-Koreai - Magyar Üzleti Fórum

2014. november 28.

A kormányfőt kísérő öt miniszter és több mint száz fős üzletember delegáció tagjaként ügyvezetőnk Lamoga János is Szöulba utazott.

A csaknem 200 dél-koreai és magyar üzletember előtt a kormányfő több magyar gazdasági ágazatot is a dél-koreaiak figyelmébe ajánlott. Külön felhívta a figyelmet a magyar mezőgazdaságra is; valamint a magyarországi befektetésekre, a magyar gazdaságstratégia nyújtotta előnyök kihasználására biztatta a dél-koreai cégeket.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen a hivatalos dél-koreai látogatáson tartózkodó Orbán Viktor miniszterelnök és Pak Gun Hje dél-koreai elnök – MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Burger Barna

Szaúd-Arábia

II. Magyar - Arab Üzleti Fórum

2014. március 23 – 25. között a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) Orbán Viktor miniszterelnök hivatalos, Szaúd-Arábiában tett látogatásához kapcsolódó üzleti fórumot szervezett Rijádban.

A kormányfőt kísérő több mint százfős politikai és üzleti delegáció tagja volt Lamoga János, cégünk ügyvezetője és egyben a Magyar Szőrmeipari Szövetség elnöke is. Muqrin bin Abdulaziz szaúdi herceg és miniszterelnök-helyettes fővédnökségével rendezett üzleti fórumon közel 700 üzletember vett részt az Arab-öböl térségéből. A fórum kiváló lehetőséget adott a magyar termékek és szolgáltatások, valamint befektetési lehetőségek szektoronkénti mini-standon történő bemutatására.

A szaúdi sajtó kiemelt figyelemmel kísérte az eseményt, a fenti kép egy rövid cikk kíséretében megtekinthető az al-jazirahonline.com oldalon.

A képen Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke és Muqrin bin Abdulaziz szaúdi herceg láthatóak, akik a hazai gyártású, magyar csincsillából készült szőrme dekor termékeket tekintik meg.

Török üzletember találkozó

2013. december 17-18.

A képen Orbán Viktor miniszterelnök urat kísérő politikai és üzleti delegáció tagjai láthatóak – köztük Lamoga János cégünk tulajdonos ügyvezetője.

Budapest

Regionális Év Vállalkozója díj átadása

A VOSZ Közép-Magyarországi Regionális Szervezete 2013. november 29-én ismételten díjazta az Év Vállalkozóit. A BEST WESTERN Hotel Hungáriában megrendezett nívós díjátadón az egyik díjazott Lamoga János, cégünk ügyvezetője lett, aki ‘2013. Év Regionális Vállalkozói díjban’ részesült. A díjat Marjay Gyula, a VOSZ Közép-Magyarországi Regionális Szervezet elnöke adta át.

A Fur Times 2013-14 téli számában az IFTF (Nemzetközi Szőrmeszövetség) rövid cikk keretében gratulált cégvezetőnknek, Lamoga Jánosnak.

Tokió

Japán-Magyar Üzleti Fórum

A Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) Orbán Viktor miniszterelnök hivatalos, Japánban tett látogatásához kapcsolódó üzleti fórumot és üzletember találkozót szervezett Tokióban. A magyar politikai delegáció tagja volt – mások mellett – Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, valamint Szijjártó Péter a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára.

A kormányfőt kísérő 61 fős üzletember delegáció tagjaként ügyvezetőnk Lamoga János is Japánba utazott. A Japán-Magyar Üzleti Fórumon a miniszterelnököt kísérő üzletemberek a hosszú távú kereskedelmi és gazdasági kapcsolatokról tárgyaltak. A fórumon előadást tartott Bilek Péter, a HITA kormányzati kapcsolatokért felelős elnökhelyettese, aki Magyarország befektetési és export lehetőségeit mutatta be, valamint ismertette a kormányzat keleti nyitás politikáját.

A japán út kiemelten sikeresen zárult, mivel Lamoga János felszólalásában tájékoztatta Orbán Viktor Miniszterelnök urat és a kormánytagokat a magyar szőrmeipart jelenleg érintő lényeges kérdésekről.