• English
  • Deutsch
  • Русский
A LA-IMPEX bőr- és szőrmeipari anyagok széles választékát kínálja.

Kiváló minőségű termékek, exkluzív prémek állnak rendelkezésre cipő-, bőrdíszmű-, szíjazat-, táskagyártók, illetve szűcsök, designerek részére.

SZŐRME

NERC
A világ egyik legstrapabíróbb és legkeresettebb szőrméje. Puha és finom jellege ellenére prémje tartós és meleg. Nem csak bundák, de kiegészítők és lakberendezési dekorációs termékek készítéséhez is ideális.

CSINCSILLA
A csincsilla bőröket a divat egyik legexkluzívabb alapanyagának tekintik. Szőrméje puha, selymesen sima és meleg, holott az egyik legkönnyebb bőrtípus. A legtöbb csincsillaprém gyönyörű kékes-szürke színű, középen a legsötétebb, akár fekete, az oldalán világosabb szürke, amely átmegy kékes-fehérbe.

COBOLY
A luxus szőrme, a “prémek prémje”. Készíthető belőle gallér, díszítés, bunda. Nagy értéke és exkluzivitása miatt a nagy divatmárkák világszerte széles körben használják.

SWAKARA
Namíbiából származó karakul juhfajta. Jellemzője a szőrme által rajzolt minta, amely lapos, selymes és elegáns megjelenést biztosít a belőle készült termékeknek. A bőr puha és rugalmas. Természetesen csillogó fényének és egyedi mintázatának köszönhetően a tervezők és a szőrme designerek egyik kedvence.

RÓKA
A róka prém igazi klasszikus szőrme. Különböző típusai egyedi sajátosságokkal és megjelenéssel bírnak.  A szőrme egyenletes, selymes felsőszőrrel és sűrű aljszőrrel rendelkezik. Felhasználása korlátlan lehetőségeket kínál. 

FINNRACCOON
Természetes árnyalatai, a hosszabb szőr gyönyörű esése vad megjelenést kölcsönöz a belőle készült termékeknek. Ideális kapucnicsík és gallér alapanyag.

PRÉRIFARKAS
Prémje vöröses-sárgás-szürke színű, nagyon telt, sűrű és puha tapintású. Ideális kapucnicsík és gallér alapanyag.

FÓKA
A természetes fóka bőr puha és selymes, szép mintázattal rendelkezik, elegáns táska, illetve férfi kabát is készíthető belőle.

PANOFIX
Juhból és bárányból kikészített, festett szőrme, melyre jellemző, hogy rendkívül finom tapintású. Egyenletesen tömött gyapjú; mellény, sál vagy akár dekorációs termék is készíthető belőle.

CASTOR REX
Kiváló minőségű prémje plüss hatású és nagyon selymes tapintású, széleskörűen felhasználható. 

HÖRCSÖG
Táblákban rendelhető. Felhasználható főleg kabátok bélésére, poncsó, illetve dekoráció készítésére.

PÉZSMA
Természetes színekben. Főleg kiegészítők, sapkák készítésére használható.

NUTRIA
Különböző színekben.

BŐR

Bőrök széles skáláját kínáljuk cipőkhöz, táskákhoz, pénztárcákhoz, bőröndökhöz, autókárpithoz, bútorhoz, szíjazathoz, nyergek és egyéb kisebb vagy nagyobb bőráruk gyártásához. A kínált bőrtípusokat egyediség és sokféleség jellemzi. Bőreink tartósak, ugyanakkor puhák és rugalmasak.

MICROFIBER

Kínálatunkban megtalálható a microfiber anyag, amely hasonló területeken alkalmazható, mint a valódi bőr.

Javasoljuk kényelmi és divatcipők gyártásához bélés- és felsőbőrként.

A microfiber egy jó választás az ortopéd (komfort) cipők bélelésére.
Az abszorbens microfiber (mikroszálas) bélés lélegzik és nagy vízfelvevő képességgel bír. A lábat szárazon tartja, miközben kényelmet is nyújt.